CORONA | Het zijn dat spreekuren en activiteiten die op deze website staan niet doorgaan. Neem altijd contact op met de hulpverlenende organisatie voordat u op pad gaat.

Thuisbezorgde maaltijden

Doras maaltijdservice levert vriesvers en warme maaltijden aan iedereen die woont in Amsterdam-Noord en (tijdelijk) niet in staat is om te koken of om gemaksoverwegingen kiest voor de thuis bezorgde maaltijd. Wanneer u zich aanmeldt voor thuisbezorgde maaltijden krijgt u vriesvers maaltijden. Warme maaltijden worden alleen nog maar verstrekt als u niet kunt omgaan met het vriesvers systeem. Hiermee wordt bedoeld dat u niet in staat bent de maaltijden zelf op te warmen en er niemand is die dit voor u kan doen.

A. De vriesvers maaltijden.

Dit zijn diepvriesmaaltijden die vers worden bereid en vervolgens worden ingevroren. U kunt kiezen uit ongeveer 130 verschillende menu’s. De maaltijden moeten worden bewaard in een vrieskastje en u kunt ze opwarmen in een magnetron of opwarmapparaatje. De vriesvers maaltijden worden een keer per week bezorgd.

B. De warme maaltijden.

De warme maaltijd kunt u op werkdagen thuisbezorgd krijgen. Het tijdstip van bezorging is afhankelijk van uw adres. De maaltijd bestaat uit een hoofdgerecht en een nagerecht. Per 1 september 2011 worden de warme maaltijden geleverd door de firma Apetito. Gebruikt u een warme maaltijd, dan krijgt u een catalogus waaruit u uw keuze kunt maken. Eens per week levert u een bestelformulier in met uw menukeuze.

Doras maaltijdservice

Hagedoornplein 1 C, 1034 BV Amsterdam.
Telefoon: 020 – 636 71 68.
Bereikbaar: maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.
E-mail: maaltijd@doras.nl
Website: www.doras.nl