CORONA | Het zijn dat spreekuren en activiteiten die op deze website staan niet doorgaan. Neem altijd contact op met de hulpverlenende organisatie voordat u op pad gaat.

Stadspas

Stadspas is een initiatief van de Gemeente Amsterdam. De pas heeft als doel de drempel tot sport, recreatie en cultuur in de stad te verlagen voor groepen die in een sociaal en cultureel isolement dreigen te raken. De Stadspas is gratis. De Stadspas ik ook voor mensen die met vrienden samen een museum willen bezoeken of een rondvaart willen maken door de grachten. Als u recht heeft op
de Stadspas krijgt u (en eventueel uw kinderen van 3 tot en met 18 jaar) een Stadspas met 12 kortingsbonnen. Op vertoon van de Stadspas krijgt u het hele jaar korting bij ruim 350 adressen. Met de kortingsbonnen krijgt u een flinke korting op of gratis toegang tot maandelijks wisselende activiteiten. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar krijgen daarnaast iedere schoolvakantie extra bonnen. De Stadspas geeft niet alleen korting maar informeert ook. U vindt de aanbiedingen ook op de Stadspas Idee Nieuwspagina’s in de stadsdeelkranten.

Stadsloket

Telefoon: 14 020
Website: www.amsterdam.nl/toerisme-vrije-tijd/stadspas/