CORONA | Het zijn dat spreekuren en activiteiten die op deze website staan niet doorgaan. Neem altijd contact op met de hulpverlenende organisatie voordat u op pad gaat.

Arkin

Bent u op zoek naar hulp bij psychische of psychiatrische problemen? Heeft u last van een depressie of andere problemen? Arkin helpt.

PuntP Volwassenen

PuntP helpt volwassenen krachtig verder te leven. Stap voor stap. Samen werken we met handvatten om uw problemen in het dagelijks leven het hoofd te bieden. PuntP biedt behandelingen aan bij veel voorkomende psychische problemen. PuntP is onderdeel van Arkin.

Roeterstraat 210, 1018 WE Amsterdam.
Telefoon: 020 – 590 56 00.
Website: www.puntp.nl

Arkin Jeugd en Gezin

Zit je als jongere niet lekker in je vel? Ben je vaak somber of angstig? Of kun je niet meer zonder gamen of blowen? Soms heb je problemen waar je zelf niet meer uitkomt en wil je dat iemand met je meedenkt. Arkin Jeugd & Gezin kan je helpen. Ook voor ouders bieden wij ondersteuning. Is uw kind erg druk, angstig of somber? Of de hele dag aan het gamen of blowen? Maakt u zich zorgen of het wel goed gaat thuis en op school? Wij bieden professionele hulp en werken samen met u aan een oplossing.

Arkin Jeugd en Gezin
Telefoon: 020 – 590 55 55.
Website: www.arkinjeugdengezin.nl

Arkin Jeugd en Gezin Preventie
Jacob Obrechtstraat 92, 1071 KR Amsterdam.
Telefoon: 020 – 590 13 30.
E-mail: preventie@arkin.nl
Website: www.arkinjeugdengezin.nl/preventie

Arkin preventie volwassenen

Zit je niet goed in je vel? Pieker je veel of heb je zorgen vanwege iemand met psychische klachten waar je veel mee omgaat? Preventie van Arkin BasisGGz denkt met je mee en helpt je op weg. Zo werk je zelf aan een betere gezondheid en kun je psychische klachten voorkomen. Ook als je op zoek bent naar een vorm van hulp maar nog niet zo goed weet wat er voor je mogelijk is, dan ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt gewoon eens met ons praten. De afdeling Preventie van Arkin BasisGGz heeft veel verschillende vormen van ondersteuning en begeleiding om te werken aan je eigen gezondheid. Een gratis adviesgesprek, een groepscursus, of een online programma dat je zelf thuis kunt volgen. Soms ben je al geholpen met de juiste informatie of een goed gesprek. Onze hulp is gratis en geeft je net dat steuntje in de rug.

Arkin Preventie Volwassenen
Jacob Obrechtstraat 92, 1071 KR Amsterdam.
Telefoon: 020 – 590 13 30.
E-mail: preventie@arkin.nl
Website: www.arkinbasisggz.nl/preventie