CORONA | Het zijn dat spreekuren en activiteiten die op deze website staan niet doorgaan. Neem altijd contact op met de hulpverlenende organisatie voordat u op pad gaat.

De Luisterlijn

Soms wil je praten over verdriet, zorgen of problemen, maar is het moeilijk om een luisterend oor te vinden bij iemand uit je omgeving. Of je zoekt juist naar iemand die jou niet persoonlijk kent. Bij de Luisterlijn kun je dag en nacht, anoniem terecht voor een goed gesprek. Jouw verhaal staat bij ons centraal.

Dag en nacht

Of je nu belt, chat of mailt, de vrijwilligers van de Luisterlijn hebben aandacht voor jou en denken met je mee. Je kunt dag en nacht bellen naar 0900-0767 (normaal tarief). Lokale nummers vind je op www.deluisterlijn.nl. Chatten kan elke dag tussen 10.00 en 22.00 uur via www.deluisterlijn.nl

Over de Luisterlijn
De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1500 getrainde vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Met jaarlijks bijna 500.000 oproepen is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie in Nederland die emotionele steun op afstand biedt.

De Luisterlijn

Telefoon: 088 0767 000.  Bereikbaar: 24 uur per dag.
Voor chatten en andere informatie:
Website: www.deluisterlijn.nl